Lees en deel je ervaringen over deze fietsroute.

5 reacties op “Aardbeienroute”

 1. Leopold Fleerakkers schreef:

  Beste mijn beoordeling is gemiddeld, de strook asvalt naast de Mark is uiterst SLECHT !!!! De wortels groeien en duwen de asvalt omhoog, een pijnlijk stuk om er over heen te fietsen, schraap het weg DOE ER IETS AAN !!!!! Het geeft negatieve kritiek, en word zo verder verteld. Heb in Hoogstraten gewoond van 2006 t/m 2016 en deze fietsroute vele keren gefietst, omdat het er rustig, veilig is, mooi, fijne cafétjes, en restaurantjes. Maar HEEL TRIEST die asvalt weg naast de Mark.

 2. De Leeuw schreef:

  Een hele mooie route alleen heel spijtig de staat van de weg. Met al die boomwortels is het alsof het een kakawalk is, de ene uitstulping na de andere. Wat zou het nog zaliger zijn als de weg mooi plat lag.

 3. egmond schreef:

  Mooie fietsroute, ook langs de mark sinds het fietspas is opgeknapt, alleen jammer dat er in Hoogstraten een bordje onbreekt richting de kerk, maar na wat zoeken kwamen we weer op de juiste route

 4. MyriamC schreef:

  Mooie route maar in de week redelijk veel autoverkeer, zelfs op de smalle landelijke wegen. Weinig of geen (afzonderlijke) fietspaden en dat is jammer. De route is goed aangegeven.

 5. Lutgard schreef:

  Mooie fietsroute, goed aangegeven voldoende bordjes, mooie landelijke route fietsen tussen de uitgestrekte velden..Voldoende plaatsen om even te stoppen of iets te drinken zeker de moeite waard . Vooral mooi fietsen langs Mark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *