Fietsroute.org Nieuwe Look

Welkom bij fietsroute.org nieuwe stijl!
U zal het al gemerkt hebben, fietsroute.org is na 8 jaar grondig vernieuwd.

De site is beter gestructureerd en het voornaamste, vele routes zijn up to date gebracht.

De komende dagen en weken zal nog aan de site gesleuteld worden om u nog beter van dienst te zijn.

Contacteer ons gerust, en laat weten wat u van de vernieuwde site vindt. Tips zijn steeds welkom. Alvast vl fietsplezier toegewenst !Buienradar BelgiWeerbericht Vlaanderen

Selecteer uw regioFietsroute.org in de media

Hieronder een overzicht hoe de site in de media is gekomen de laatste jaren

2009 - Fietstip in Uitweg

In de zomer van 2009 wordt fietsroute.org gekozen als fietstip door het magazine Uitweg

Uitweg is een uitgave van de overheid met informatie over mobiliteit en verkeer.

2007 - Site van het Jaar - Brons

In 2007 behaalde de site de 3de plaats bij de verkiezing
Site van het Jaar
georganiseerd door Clickx Magazine in een nieuwe categorie "Reizen en Toerisme", het zilver ging naar de NMBS en het goud naar Vlaanderen Vakantieland, beide professiele websites.

Fietsroute.org hield als amateursite stand. Fietsroute.org staat nu al 5 jaar lang in de top 3, want een uitzonderlijke prestatie is !

2006 - Site van het Jaar - Goud

In 2006 was het dan een feit, fietsroute.org is toen verkozen als beste site van Belgi bij de verkiezing Site van het Jaar in de categorie amateursites.

2005 - Site van het Jaar - Zilver

Fietsroute.org is voor de 3de keer op rij verkozen tot de 3 beste websites van Belgi bij de verkiezing Site van van het Jaar in de categorie amateursites.
Er werden dit jaar niet minder dan 6329 stemmen uitgebracht op deze site, wat een totaal geeft van 12611 punten

2005 - officiel geselecteerd bij de festiviteiten van 175 jaar Belgi.

Belgi vierde de 175e verjaardag van zijn onafhankelijkheid en de 25e verjaardag van het federalisme. Fietsroute.org werd geselecteerd als officile deelnemer van de festiviteiten.

Er is toen een brochure verspreid worden op meer dan 4,5 miljoen exemplaren (in 4 talen) met alle activiteiten naar aanleiding van 175 jaar Belgi

2005 - ROB tv - interview

In 2005 werd de webmaster genterviewd door ROB tv naar aanleiding van de verkiezing
Site van het jaar

2004 - Clickx Hoofdvogel

In 2004 wordt fietsroute.org voor de 2de maal verkozen tot Clickx Hoofdvogel, hierbij hun commentaar:


Is het niet om het milieu te sparen of om het buikje weg te trimmen, dan kunnen we er beslist de files mee vermijden. Iedereen moet de fiets op, punt uit. Bij Fietsroute.org vind je volledig beschreven fietsroutes in Vlaanderen, maar er wordt ook aandacht besteed aan andere streken. Je gebruikt het menu bovenaan om een route te vinden, op naam of op provincie. Tegelijk kan je snel de meteoberichten opvragen, zodat je weet of het verstandig is om regenkledij op je pakdrager te binden. De routes worden telkens voorgesteld met een korte inleiding, de startplaats en enige achtergrondinformatie. In de meeste gevallen krijg je de echte beschrijving in de vorm van een pdf-bestand. Tenslotte kan je, terwijl je tong nog uit je mond bengelt van de inspanning, in het forum commentaar geven over het gemaakte fietstochtje .

2003 - Site van het Jaar - Zilver

In 2003 wordt fietsroute.org voor de eerste maal verkozen tot 2de beste amateursite van Belgi.

Deze site werd 2de op 100 kandidaten, er werden ongeveer 3500 stemmen geteld voor deze site.

2003 - Clickx Hoofdvogel

In 2003 wordt fietsroute.org beloond met de Clickx Hoofdvogel, hierbij hun commentaar:Wil je enkele kilogram overtollige zitvlees op een sportieve en ontspannende manier wegtrimmen, dan gaat er niets boven een gezellige fietstocht. Bij www.fietsroute.org wachten ongeveer 180 routes doorheen Vlaanderen en Nederland. De verzameling werd ingedeeld per stad of streek, zodat je gemakkellijk nagaat welke routes er bij jou in de buurt werden uitgestippeld. We kunnen tevens gebruik maken van een zoekfunctie waarin je de naam van de gemeente ingeeft. De beschrijvingen van de meeste omlopen zijn gemaakt in pdf-formaat, zodat je ze kan bekijken met Acrobat Reader en nagenoeg allemaal werden ze voorzien van een plannetje en een samenvatting. Ten slotte worden de doordouwers naar de langeafstand fietsroutes verwezen die diverse regio's doorkruisen en waarmee je een volledig fietsweekend of -vakantie kan plannen.